top of page

Over Mij

Mick van Hesteren Mickxed Media evenementfotograaf trouwfotograaf amsterdam bedrijfsfotograaf
Mick van Hesteren Mickxed Media Portret evenementfotograaf trouwfotografie amsterdam

"Keep your eyes to the sky, never glued to your shoes" - Mac Miller

Dit Ben Ik

* 32 jaar
* Woont in Haarlem
* Komt uit Tiel
*Actief door heel Nederland
* Achtergrond in journalistiek
* Autodidact fotograaf
* Gek op films
* Niet gek op sperziebonen

Lichtjager. Gezelschapsmens. Creatieveling.

Hoi! Ik ben Mick. Ik loop inmiddels tweeëndertig jaar rond op deze aarde en de afgelopen tien jaar doe ik dit met mijn camera aan mijn zij. Mijn doel is om jou op de foto te zetten zoals je bent: open, lachend, comfortabel. Dan maakt het niet uit of je al honderden keren voor de lens hebt gestaan of het je eerste keer is, als jij blij bent met je foto's heb ik mijn werk gedaan.

Vroeger keek ik met mijn opa mee terwijl hij druk bezig was met het aansluiten van zijn camera om de laatst geschoten home movie terug te kijken. Toch viel het echte kwartje pas veel later, op mijn opleiding Journalistiek in Tilburg. Ik kocht mijn eerste DSLR - een Canon D600 die inmiddels niet meer verkrijgbaar is - en schoot mijn eerste foto's. Gewoon op de automatische stand, met soms dramatische resultaten. We zijn inmiddels tien jaar, twee camera upgrades, talloze Lightroom-lessen en veel lenzen verder. Het is nu mijn baan - en het is de leukste baan ter wereld.

Voor mij staat creativiteit op nummer één. Tijdens onze shoot ben ik constant bezig met het zoeken naar het beste licht. Door verschillende poses voor te stellen zorg ik ervoor dat je op je gemak bent en helemaal tot jezelf komt. Met mijn moderne en zachte nabewerking passen de foto's goed in een modern portfolio of op Instagram. Ik hou van het sociale aspect van mijn werk, maar weet ook zeker wanneer ik me afzijdig moet houden. Het zal je verbazen hoe goed ik mezelf kan mengen in het publiek voor iemand van 193cm lang ;)

Graag nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Heb je een vraag die nog niet door deze website wordt beantwoord? Schroom dan niet om me te bellen, mailen of hieronder een berichtje achter te laten.

Zie ik je snel?

- Mick

Zo Kun
Je Me Bereiken

Mick van Hesteren | Mickxed Media

Generaal Joubertstraat 25RD
2021XA Haarlem

Bedrijfsfotograaf & Evenementfotograaf in Haarlem

KvK: 68384750

Tel: +31 (0)6 40 100 678

Mail: Mickvanhesteren@gmail.com

Instagram: @mickvhesteren

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page