top of page

Ik Heb Een Vraag

Heb je na het browsen op deze site nog vragen? Check dan hieronder of deze al eens is beantwoord. Staat je vraag hier niet bij (of wil je om een andere reden even linken), dan klik je op de knop hieronder. 

Veelgestelde Vragen

Dit zijn de vragen die ik het vaakst tegenkom. 

Ik heb niet veel ervaring met voor de camera staan. Ga ik wel mooi resultaat krijgen?

Ik denk dat het merendeel van de mensen voor mijn camera weinig of geen eerdere ervaring hebben. Daarom heb ik ook al veel ervaring met het coachen van mensen door een fotoshoot heen. Ik zorg met een ongedwongen sfeer en losse babbel dat je goed op je gemak bent en zonder zenuwen aan de slag kan. Ook heb ik een uitgebreid scala aan poses die ik aan je kan voorleggen, zodat het resultaat fijn en gevarieerd is. 

Ik weet geen goede locatie voor onze shoot, jij wel?

Absoluut! Ik heb op veel verschillende locaties in verschillende steden gefotografeerd. Met name in Utrecht, Haarlem en Amsterdam weet ik de mooiste spots te vinden. Het enige dat jij moet bedenken is of je een natuurlijke, stedelijke of ietwat gemengde locatie wil voor jouw foto's. De rest kun je aan mij overlaten.

Kan ik bij jou ook terecht voor een evenementen- of trouwvideo?

Hoewel ik zelf volledig focus op fotografie, heb ik enkele fijne samenwerkingen lopen met ervaren videografen. Voor kosten en beschikbaarheid kun je het beste even contact opnemen.

Hoe lang duurt het voor ik mijn foto's ontvang?

Ik hanteer de volgende levertijden: evenementfotografie - 1 week (preview binnen 2 werkdagen). Bedrijfsfotografie - 2 weken (preview binnen 1 week). Voor trouwshoots heb ik altijd wat langer nodig, gezien hier (veel) meer nabewerking bij komt kijken. Daarom houd ik voor trouwfotografie een levertijd van 4 weken aan. Dit alles onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

Ik zou graag mijn foto's sneller dan de aangegeven levertijd ontvangen, kan dat?

Dat kan! Voor een prioriteitslevering binnen 3 dagen (weekend meegerekend) reken ik 15% bovenop de totaalprijs op de factuur (ex btw en reiskosten). Geef dit bijtijds aan bij het boeken, gezien ik hier rekening mee moet houden in de rest van mijn planning. Beschikbaarheid is daarom niet gegarandeerd. Let op: prioriteitslevering is alleen mogelijk voor bedrijfsfotografie en evenementfotografie. 

Hoe krijg ik mijn foto's aangeleverd?

Alle foto's worden geleverd via een digitaal album op mijn website. De link van dit album is uniek voor jou en wordt nergens anders gepubliceerd. Optioneel kan er ook nog een wachtwoord op het album worden gezet. Via dit album kun je al je foto's in één keer downloaden, of individuele foto's los selecteren voor een download. Ook kun je ze direct doorsturen, of een lijstje van favorieten bijhouden. Met deze link is het natuurlijk ook heel makkelijk om je foto's te delen met een (grote) groep mensen. Ideaal om rond te sturen na een feestje! Indien gewenst kun je de foto's ook ontvangen via WeTransfer. Feestfoto's worden altijd via de twee bovenstaande opties geleverd (zie vraag hieronder). 

De foto's in mijn digitale album hebben een watermerk. Krijg ik de foto's ook zonder?

Ja! Als je een digitaal album met foto's met een watermerk ontvangt, krijg je van mij ook een WeTransfer-mail met alle foto's zonder watermerk. 

Wanneer moet de factuur zijn betaald?

De factuur moet worden voltooid voor ik de foto's lever. Dat betekent dat de factuur uiterlijk twee weken na onze fotoshoot binnen moet zijn, of binnen één week als het om evenementfotografie gaat. Houd hier rekening mee en geef bijtijds aan als dit niet gaat lukken met de huidige workflow binnen de financiële afdeling van jouw bedrijf. Levering van de foto's geschiedt altijd pas na het voldoen van de factuur.

Moet er een aanbetaling worden voldaan?

Een aanbetaling is alleen van toepassing op facturen van 500 euro of meer. Hierbij wordt een aanbetaling aangehouden van 10% van de totaalprijs, die uiterlijk twee weken voor de shoot moet zijn voldaan. Uitzonderingen zijn mogelijk.

bottom of page