top of page

Shoots & Prijzen | Evenementfotografie & Bedrijfsfotografie Haarlem | Amsterdam

Alle prijzen en getallen hieronder zijn onder voorbehoud en exclusief btw.

Evenementfoto eventfotografie partyfotograaf feestfotografie haarlem amsterdam partypic

Evenementfotograaf gezocht? Of het nu een bruiloftsfeest, festival, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag, gala of theatervoorstelling is, evenementfotografie zit in mijn bloed. Ik heb in de afgelopen jaren talloze evenementen in Haarlem, Utrecht, Tiel en andere delen van Nederland vastgelegd op camera, dus kun je stellen dat de evenementfotografie geen verrassingen meer voor me heeft. Het is voor mij van belang om de essentie van jouw evenement op de best mogelijke manier vast te leggen, zodat je na afloop meer dan genoeg beeldmateriaal hebt om eventuele vervolgfeesten te promoten en/of flink te pronken op social media. 

€125 per uur | ~ 25 foto's per uur

Jouw trouwdag wordt de mooiste dag van je leven. De foto's moeten dit vastleggen, zodat je altijd kan blijven nagenieten van deze onvergetelijke momenten. Voor mij zal een trouwshoot altijd een andere tak in de fotografie zijn dan bijvoorbeeld evenementen of bedrijfsfotografie. Voor jouw trouwfoto's is het belangrijk om precies te weten wat jij wil laten zien. Voor de shoot hebben we een meeting waarin we de details bespreken, zodat je goed weet waar je aan toe bent. Jouw bruidsfotografie laat jou zien op je allermooist, met een zachte, moderne look vol kleur.

Vanaf 2 uur | vanaf €450 | vanaf 50 foto's
Trouwfoto bruidsfoto trouwshoot koppelshoot trouwerij trouwjurk haarlem
Portretshoot vrouw zakelijk lach Haarlem Utrecht Amsterdam

Portretshoot (1 persoon)

Een persoonlijke portretshoot met een zakelijk en/of casual tintje, waar mijn doel is om jou in je essentie op de foto te krijgen. Of je de portretten nu wil inzetten op Instagram, Linkedin, een website of in print, met deze shoot komen we samen tot voldoende materiaal, zodat jij jezelf professioneel kan profileren op het internet. We shooten in natuurlijk licht, met een stedelijke tot natuurlijke omgeving in bijvoorbeeld Haarlem, of een omgeving naar keuze, voor een open en kleurrijk resultaat. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd en ongedwongen op de foto staat, met een grote lach en open postuur. 

1 uur | €175 | ~30 bewerkte foto's

Wil je iedereen binnen je bedrijf voorzien van een professioneel portret? Met deze shoot zorg ik ervoor dat al het personeel bij jou in het bedrijf een prachtig portret geleverd krijgt. Dit zorgt voor een eensgezinde look op social media, zoals bijvoorbeeld Linkedin. De locatie kan verschillen, maar ik heb gemerkt dat het fotograferen in het desbetreffende bedrijf zelf in veel gevallen goed mogelijk is. Op deze manier kan al het personeel een voor een langskomen om even te poseren. De fotokleuren kunnen worden aangepast aan de kleuren van het bedrijf, zodat de foto's ook goed passen op je website. 

€500 per dagdeel (2-4 uur) | Oplage verschilt
Zakelijke bedrijfsportretten portret man lach amsterdam haarlem
straatfotografie haarlem centrum grachten boot straatfotograaf

Staat het soort foto waar jij naar zoekt niet in deze lijst, maar denk je wel dat mijn werk en stijl geschikt zijn voor wat jij zoekt? Dan nodig ik je graag uit voor een brainstormsessie. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en zoek in mijn vrije tijd verschillende andere soorten fotografie op om uit te proberen. Zo heb ik al enige ervaring met natuur- stads- en abstracte fotografie. Mijn stijl en werkwijze blijven constant doorgroeien, dus nodig ik je vooral uit om me uit te dagen met een andere soort opdracht. Check bijvoorbeeld mijn printshop voor voorbeelden.

Prijs en oplage in overleg

Alle bovenstaande prijzen en getallen zijn bedoeld als voorbeelden en zijn onder voorbehoud. Geen twee shoots zijn hetzelfde en ik bied graag een gepersonaliseerde ervaring voor jouw eisen. Neem dus vooral vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk consult, voorstel en prijsopgave.

bottom of page