top of page
trouwfotografie koppel ceremonie proosten sabreren getrouwd stel toost noord-holland amsterdam haarlem wijnfles wedding shoot fotografie

Prijsgids Trouwfotografie

Hier vind je alle pakketten die ik aanbied voor trouwfotografie. Of je nu op zoek bent naar een korte verslaglegging van je trouwceremonie, of juist je dag van 's ochtends tot 's avonds wil vastleggen, hieronder vind je ongetwijfeld het pakket dat bij jou past. Ben je toch op zoek naar iets anders, of wil je elementen van verschillende pakketten samenvoegen? Stuur dan even een berichtje met jouw wensen voor een persoonlijke offerte.

STANDAARD IN ELK PAKKET:

  • Uitgebreide meeting of call vooraf om jullie wensen te bespreken

  • Tot en met de dag van de bruiloft ben ik beschikbaar voor vragen en input

  • Minutieuze nabewerking van elke foto met een vooraf besproken stijl en kleurpatroon

  • Een digitaal album alleen voor jullie (wachtwoord optioneel)

  • Een korte preview van 10 foto's binnen 24 uur na de bruiloft

Belangrijk om te weten is dat alle prijzen hieronder exclusief btw (21%) en reiskosten (€0,35 per kilometer vanaf Haarlem) zijn. Oplevertijd voor alle pakketten is 1 maand. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Extra's

IK WIL EEN STYLIST BIJ MIJN WEDDING SHOOT

Voor als elke foto een kunstwerk moet zijn. Vind je het lastig om de perfecte outfit uit te zoeken? Of wil je meer hulp bij het bepalen van de styling van je trouwfotografie? Schakel dan een eigen stylist in! Van tevoren ga je in gesprek met de stylist om goed te bepalen waar je naar zoekt. Aan de hand hiervan worden er concrete tips gegeven waar je op kan letten voor we gaan shooten. De stylist is op de dag zelf aanwezig om te helpen met het samenstellen van de final look in samenwerking met mij als fotograaf. Voor als elk detail moet kloppen.

450,-

wedding stylist trouwstylist voor fotoshoot weddingshoot koppelshoot wedding styling for photography amsterdam haarlem noord-holland
trouwvideo trouwvideograaf wedding video shoot booking boeken prachtige trouwvideo van ceremonie diner feest avond

IK WIL EEN TROUWVIDEO

Hoewel ik zelf fotograaf in hart en nieren ben, snap ik zeker de allure van een prachtige trouwvideo. Ik heb me niet omgeschoold, iets met een schoenmaker en een leest. Wel heb ik samenwerkingen lopen met ervaren trouwvideomakers die ik zonder twijfel kan aanbevelen voor jouw bruiloft. Niet alleen scheelt het lang zoeken, ook is het beter voor je budget om een trouwvideo te boeken in combinatie met je fotografie. 

PRIJS OP AANVRAAG

IK WIL EEN FOTOBOEK

Een fotoboek is een fysiek bewijs van jullie liefde. Digitale bestanden zijn vandaag de dag natuurlijk hartstikke handig, maar er blijft iets moois aan het openen van een fotoboek vol met herinneringen aan jullie mooiste dag. Met deze toevoeging ontvang je een prachtig fotoboek van 30x30cm, inclusief 30 hoogglans pagina's en harde kaft. De ultieme manier om terug te kijken op de prachtige dag. Extra prints en/of miniversies (14x14cm) bij te boeken voor een meerprijs. 

250,-

glossy.webp
trouwfotograaf in haarlem fotograaf camera wedding photographer  haarlem amsterdam

IK WIL EEN TWEEDE FOTOGRAAF

Omdat je houdt van verschillende perspectieven. Hoewel ik op jouw trouwdag natuurlijk mijn uiterste best doe om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, blijf ik maar één persoon met één camera. Wil je zeker weten dat elk moment van jouw bruiloft vanaf meerdere plekken op de gevoelige plaat staat? Boek dan een tweede fotograaf bij! Een tweede shooter bijboeken via mijn services is altijd beter voor je portemonnee dan twee losse fotografen inhuren. Net als met videografen heb ik verschillende samenwerkingen lopen met ervaren trouwfotografen. Met ons als team staat elk belangrijk moment goed vastgelegd. Denk aan bijvoorbeeld een zoom op jullie handen terwijl je de ringen omdoet, terwijl je ook kan zien hoe het publiek op dit emotionele moment reageert. 

PRIJS OP AANVRAAG

bottom of page